Vi är stolta och glada över att Brid fortsätter att växa. Vid starten i september 2014 var vi tre anställda, drygt två år senare är vi åtta och anställer nya talanger i takt med att antalet kunder och uppdragen växer.

– Det har varit oerhört kul att bygga Brid från scratch, säger Colm O’Callaghan, VD. Vi har skapat ett team med samma brinnande intresse för kunder, hållbarhet och kreativa lösningar.

– Vi har också privilegiet att få arbeta nära och tillsammans med superfina kunder vars professionalitet hela tiden utmanar oss att tänka än mer kreativt och leverera bättre resultat.

Brids kunder verkar inom alla branscher, från bank och finans till it, dagligvaror och teknik Ungefär hälften av våra kunder finns inom de gröna näringarna, med koppling till lant- och skogsbruk.

– Vi är ett dotterbolag till mediehuset LRF Media och har en naturlig koppling till det nätverk som jobbar nära landets gröna näringar. LRF Media ägs i sin tur av LRF-koncernen, vilket ger oss stabilitet och tillväxtkraft. I dag har vi ett enormt kunnande inom området skog och jord, miljö, hållbarhet och framtid, och det är erfarenheter som gjort att vi på bara två år har lyckats positionera oss som hela Sveriges gröna byrå, säger Colm O’Calllaghan.

Brid Content AB startades 2014 och är ett helägt dotterbolag till medieföretaget LRF Media. Vi sitter i fina lokaler i Stadshagen, Stockholm. Är du nyfiken på att jobba med oss? Skicka ett mejl till Colm O’Callaghan.