Vi söker en projektledare med entreprenörsanda som vill driva vår utbildningsenhet!

Brid är contentbyrån med stora ambitioner. Vi växer stadigt och nu är det dags för nästa steg: att utveckla en enhet som jobbar dedikerat med utbildningar inom content marketing – allt från att skapa strategi till hands-on video eller podcastproduktion. Nu behöver vi dig ombord för att starta upp enheten från scratch!

Vi vill att du är insatt i vad som krävs för en lyckad utbildningssatsning och har bra koll på vad som händer inom marknadsföring i dag. Alla dina kollegor på Brid kommer att stötta dig, men du blir den drivande kraften som kickar igång vår utbildningsenhet och sedan växlar upp den.

Vi söker dig som är en rutinerad projektledare med entreprenörsanda. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och ett par års erfarenhet av att ha arbetat med utbildning och marknadsföring – har du tidigare startat upp nya enheter och har vana av att pitcha och sälja är det ett plus!

För att vi ska trivas ihop ska du inte ha långt mellan idé och genomförande. Du brinner för dina kunder, vill ha kul på jobbet och tycker att kreativitet är dagens viktigaste valuta. Du är inte rädd för att säga vad du tycker eller att ta egna initiativ.

Hos oss smäller trivsel och gemenskap (och godis) högt. Tjänsten är placerad i Stockholm och avser en tillsvidaretjänst.

Låter det här som en match made in heaven är du välkommen med din ansökan senast den 28 mars! Mejla CV och personligt brev till colm@bridcontent.se. Vid frågor eller funderingar går det bra att maila eller slå en signal till Colm på nummer 070-259 00 54.


Vi älskar en bra historia och vet att alla har en. Vi tycker det är väldigt kul att kunna hitta nya sätt att berätta den. Brid Content är helägt av LRF Media och har en stark profil samt intresse för hållbarhetsfrågor. Vi startades i september 2014 med tre anställda och har vuxit stadigt sedan dess.