Älskar du en bra historia? Kan du sätta färg och form oberoende kanal? Brinner du för storytelling, idégenerering och konceptutveckling? Då vill vi prata med dig!

Brid är en contentbyrå som ägs av LRF Media. Brid är inne på sitt tredje år och växer så det knakar.

Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet som kreatör, antingen på byrå- eller kundsidan. Du triggas av att sälja dina idéer och ser till att göra dina kunder galet nöjda. Du tänker både digitalt, analogt och integrerat.

I uppdraget ingår att tillsammans med ett team kunna arbeta utifrån alla slags briefer, förenkla det svårbegripliga, brottas med olika kreativa idéer och utveckla små uppdrag till stora guldklimpar.

Vi arbetar med kunder i många olika segment, och i uppdraget ingår alltifrån att bildsätta annonser, skapa presentationer och ta fram nya kreativa koncept – såväl för webb som print.
Vi arbetar tillsammans för kundens bästa och sätter kreativitet och teamwork i centrum. För att trivas hos oss är du en prestigelös person med ett öppet förhållningssätt – och så klart gillar du att ha riktigt kul på jobbet! För att vi ska trivas ihop ska du inte ha långt mellan idé och genomförande.

Du:

  • Är duktig i Adobes program – Photoshop, illustrator, InDesign.
  • Har erfarenhet från byrå- eller kundsidan
  • Eftergymnasial utbildning i formgivning

Du är:

  • Kreativ och idéstark
  • Prestigelös
  • Initativtagande
  • Självständig, men älskar teamwork

Då vi är åtta personer på byrån innebär det att du behöver vara flexibel och kan hoppa in i många olika projekt. Vi stöttar varandra och vi vill att du ska lyckas och utvecklas i din roll också. Vill du vara med och påverka byråns utveckling så är det här rätt ställe för dig.

Tjänsten är en heltidstjänst och placerad i Stockholm. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Har du frågor? Ring oss! Colm nås på: 070 259 0054

Välkommen med din ansökan till colm.ocallaghan@bridcontent.se

Senaste ansökan den 12 januari 2018.