Eva Lundström är en etablerad profil inom marknad – och kommunikationsbranschen. Hon har varit verksam i en rad olika yrkesroller, nu senast som nordisk marknadschef på Apollo.

”Jag drivs utav förändring, utveckling och nyfikenhet, men även problemlösning och svårigheter. Det är nog därför jag haft så många olika yrkesroller”

Ett konstaterat problem som många marknads – och kommunikationschefer brottas med idag är att lyckas etablera och bevara en långsiktig relation till sina kunder. Eva, med sina 16 år inom marknad och kommunikation, ger oss sina bästa generella tips:

  • Många företag sitter kvar i gamla strukturer – våga tänka nytt och lär känna era kunder!
  • En personlig dialog med varumärket är alltid viktigt, men det behöver nödvändigtvis inte vara genom ett personligt möte.
  • Kommunikationen måste ske på kundens villkor, oavsett om det är genom Twitter, ett telefonsamtal eller chatt. Rätt kommunikation genom rätt kanal helt enkelt.
  • Glöm aldrig bort vad ditt varumärke står för och vad ni säljer!

Är du nyfiken på att veta mer om Evas imponerande karriär, vad hon skulle förändra som Donald Trumps kommunikationschef eller interna avdelningsförändringar? Lyssna på avsnittet med Eva i Contentpodden här.