Tre år har gått. Under dessa tre år har vårt team tredubblats, från tre till nio personer. Tillväxten bottnar i befintliga kunders utökade förtroenden, samt marknadens växande behov av relevant och engagerande innehåll för alla olika kanaler. Vår styrka grundar sig i att vi tagit  ett helhetsgrepp från strategi och produktion till distribution.

– Det har absolut varit tre utav de roligaste åren i mitt arbetsliv! Vi har kunder inom alla branscher, från bank och finans till it, dagligvaror och teknik. Ungefär hälften av våra kunder finns inom de gröna näringarna, med koppling till lant- och skogsbruk, säger Colm O’Callaghan, vd.

I kundportföljen finns bland annat Santander Consumer Bank, Stora Enso, Länsförsäkringar, LRF och Från Sverige. På byrån besitter vi bred expertis inom hållbarhetsfrågor och jobbar målmedvetet för att placera gröna frågor högt upp på våra kunders agendor.

– Det finns en stor efterfråga på ”grön kommunikation” idag. Allt fler företag jobbar mer och mer med hållbarhet och har ett behov av att kommunicera det, vilket vi såklart tycker är superkul då det är vår nisch, säger Colm O’Callaghan

Idag består Brid av nio personer med gedigen kompetens inom filmproduktion, design, strategier och självklart – grönt näringsliv. Under sina tre första år har fokuset legat på tillväxt, och planen är att kunna etablera sig ännu starkare på marknaden kommande år.

– Vi har jobbat fokuserat och målmedvetet för att komma dit vi är idag, och jag kan med stolthet säga att det är tack vare grymt teamwork. Vi tillåter oss själva att ha väldigt kul på jobbet. Vi siktar högt och blickar med nyfikna ögon framåt. Vi kommer att fira vår treårsdag på bästa sätt – med massa tårta! avslutar Colm O’Callaghan.

Är du nyfiken på att jobba med oss? Skicka ett mejl till Colm O’Callaghan.