Brid är en contentbyrå som ägs av LRF Media. Brid är inne på sitt tredje år och växer så det knakar.

Efter sommaren ska en av våra projektledare gå på föräldraledighet och nu behöver vi hitta en nyckelspelare som kan ta hennes plats!

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att leda marknads- och kommunikationsprojekt, antingen på byrå eller på kundsidan.

Vi tror att du har en bra kombo av affärsmässigt driv och starkt kundfokus. Du har djup förståelse för kommunikationsbranschen i allmänhet, och contentbranschen i synnerhet. Du är förmodligen kreativ och entusiastisk och stormtrivs när du kommer till avslut med en affär eller går i mål med ett projekt. Att du redan har ett stort nätverk inom branschen är ett rejält plus.

För att vi ska trivas ihop ska du inte ha långt mellan idé och genomförande. Som projektledare kommer du att arbeta med flera parallella projekt för olika uppdragsgivare med olika deadlines och varierande tidsramar. Projekten kan vara allt från strategiskt varumärkesarbete till att ratta en roadshow till att producera marknadsmaterial. Du bör gilla att växla mellan strategiska och operativa insatser. Och vi är särskilt positivt inställda till dig som är självgående och initiativtagande och har lätt för att kommunicera.

Hos oss smäller trivsel och gemenskap (och godis) högt och vi ser till att fira när det går bra och jobbar hårt tillsammans för att nå våra mål. Hos oss är den ena dagen aldrig lik den andra, vilket gör tillvaron spännande och utmanande (tycker vi). Vi är idag 8 personer på byrån och sitter tillsammans med LRF Media i Stadshagen i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Att projektleda små till väldigt omfattande projekt för våra kunders räkning
  • Genomföra, säkerställa, utveckla samt följa upp projekten affärsmässigt
  • Ta fram tidsplaner, projektplaner och budgetar för projekten
  • Ansvara för projektbudgetar och förhandla med underleverantörer
  • Att leda pitcharbete och presentera mot kund
  • Att driva och delta i kreativa processer
  • Ha löpande kontakt och avstämning med projektets intressenter
  • Sammanställa, analysera, slutrapportera och presentera projektuppföljning, internt och mot kund

Tjänsten är placerad i Stockholm och avser ett vikariat på ca 1 år med goda möjligheter till förlängning. Tillträde sker i augusti.

Låter det här som en match made in heaven är du välkommen med din ansökan senast den 5 maj! Mejla CV och personligt brev till therese.krupa@bridcontent.se Frågor eller funderingar kan du ta mejlledes eller på telefon 073-644 64 36.