Brid har rekryterat Therese Krupa Syllner som seniorkonsult . Hon börjar på den nystartade contentbyrån i april.

Therese Krupa Syllner kommer närmast från JG Communication där hon har jobbat som account manager och projektledare. Hon och är också en av de två grundarna till succébloggen Hormoner och Hemorrojder. Bloggen riktar sig till småbarnsföräldrar och har fått stort genomslag de senaste åren.

-Det känns superkul att börja på Brid! Det är ett kreativt och skarpt gäng med stor erfarenhet från branschen. Jag känner några av dem sedan tidigare, så jag vet vad de går för. Jag gillar deras energi och kundfokus, det passar mig, säger Therese Krupa Syllner.

Brid startade upp i september 2014 och är helägt av LRF Media. Med Therese Krupa Syllner är de nu fyra anställda.

-Vi har ett stort frilansnätverk som vi jobbar med regelbundet, men nu är vi i ett läge där vi måste växa med senior kompetens igen. Det känns väldigt positivt och vi är överlyckliga över att ha Therese med oss i teamet,” sager Brids VD Colm O’Callaghan.

-Thereses kunskap inom företagskommunikation och innehållsmarknadsföring tillsammans med hennes erfarenhet från bloggvärlden gör att hon kommer att addera ett stort mervärde till Brid och våra kunder,” säger Colm O’Callaghan.

Brid har sedan starten för fem månader sedan dragit in elva nya kunder och har fler på väg in.

För mer information, kontakta – colm.ocallaghan@bridcontent.se – 070 259 0054